Nieuwe startpagina maken

Wilt u een eigen website maken, dan zal het vaak om een reguliere website gaan. Een ander soort website bouwen is ook prima mogelijk. Denk aan een startpagina website. Dat is prima te realiseren met behulp van een startpaginascript. Het is een linkcatalogus die de vorm van een website heeft aangenomen. Meer is te lezen op aanmelden startpagina wanneer u zo een soort website wilt beginnen. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Via de rubrieken is de startpagina weer in deelonderwerpen op te splitsen.

Het aanpassen van uw site is met een startpagina script zeer gemakkelijk. Een bezoeker meldt zich eenvoudig aan voor het maken van een eigen startpagina. Op uw website wordt een aanmeldformulier getoond die de bezoeker hiervoor kan invullen. Er wordt een account aangemaakt waarmee kan worden ingelogd. Als de bezoeker is ingelogd kan hij een eigen startpagina maken.

Op het moment van aanmaken van een startpagina kan ook een subdomein worden ingevuld. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. U mag dan opnieuw een subdomein bedenken, tot u een subdomein invoert die nog vrij is. Na het aanmaken van een startpagina kunnen er direct links aan worden toegevoegd. Een gebruiker mag meerdere dochterpagina’s aanmaken en beheren. Wilt u de kleuren van de website veranderen, dan is dat heel makkelijk te doen. Een kleurschema kunt u maken op een aantal websites.

Hoewel u ook gratis een startpagina op bestaande websites kunt maken, heeft een eigen startpagina website voordelen. Omdat u ook de baas van de website bent, kan het niet zo zijn dat uw startpagina’s opeens verdwijnen. De beheerder kan bij een andere startpagina website vrij eenvoudig uw dochterpagina weggooien als hij dat wil. Het betreft een PHP-script. Het zal doorgaans geen enkel probleem zijn om PHP-scripts te gebruiken. Het startpaginascript biedt de mogelijkheid voor het generen van inkomsten.