Nieuwe startpagina maken

Bouwt u een startpagina, dan is de kans groot dat het een Nederlandse startpagina betreft. De eerste website met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken was dan ook een Nederlandse website. Hoewel u ze met link directories kunt vergelijken, zien ze er anders uit. Veel Nederlandse websites hebben de opzet van startpagina.nl overgenomen.

Men maakt van startpagina’s nog altijd dankbaar gebruik voor het bouwen van backlinks. Een eigen startpagina samenstellen kan op een groot aantal websites zonder dat u daarvoor hoeft te bepalen. Op deze manier kunt u gratis links bouwen naar uw website. Zou u zelf een startpagina website willen samenstellen, dan is het een goed idee daarvoor een startpaginascript te gebruiken. Een dergelijke website kunt u maken met een startpagina script, een eigen domein en webruimte. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in Goede startpagina. Online inkomen generen kan met het script. U kunt links op de website verkopen.

De gebruikers van uw website kunnen heel gemakkelijk een eigen startpagina maken. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. Met dit account kan de gebruiker inloggen en eigen startpagina’s aanmaken. Vanzelfsprekend kan de gebruiker alleen een eigen startpagina wijzigen. U kunt als websitebeheerder wel alle startpagina’s van andere gebruikers wijzigen.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. Voert u in de adresbalk van uw browser de URL van uw website in, dan start het installatiescript. Het script vraagt u om een aantal belangrijke gegevens. De inloggegevens van uw nieuwe beheerdersaccount kunt u bijvoorbeeld tijdens het installeren zelf bepalen. Eenmaal geïnstalleerd dan kunt u ook de kleuren van uw startpagina website aanpassen via de beheerdersomgeving. Zo kan de ene rubriek een andere kleuren krijgen dan de andere rubriek.