Nieuwe startpagina online zetten

Gelooft u dat het niet eenvoudig is om zelf een startpagina website in het bezit te krijgen? De kans is groot dat dit artikel u dan op andere gedachten zal brengen. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. Wilt u er meer over weten, lees dan verder. Voor het runnen van een startpagina website heeft u een startpagina script nodig. Er is niet echt veel kennis van HTML en CSS nodig om op deze manier een eigen startpagina website te bouwen. De programmeertaal PHP wordt in veel gevallen gebruikt voor het maken van dergelijke script.

Het startpagina script komt op uw webhosting pakket te draaien. Webhosting is dus iets anders dat noodzakelijk is wanneer u zelf een startpagina website wilt beginnen. Voor het opslaan van de gegevens is een database nodig. Ook hier dient u rekening mee te houden. Wilt u meer weten over het runnen van uw eigen startpagina website met een script, lees dan ook Hoe maak je een startpagina?. Met een domeinnaam en webhosting pakket zult u al een heel eind komen om het script te kunnen gebruiken. U hoeft niet zelf de database tabellen aan te maken. Vaak doet een meegeleverd installatieprogramma dat voor u.

Het is mogelijk om diverse betaalsystemen aan het script te koppelen. U kunt links verkopen op uw website en zo extra inkomsten generen. Een betaalde link kan via een formulier worden toegevoegd aan de website. Men mag daarbij kiezen aan welke dochterpagina en in welke rubriek men de link wil toevoegen. Daarna verschijnt het betaalscherm, waar de bezoeker vaak ook een betaalmethode kan kiezen. Zijn er geen problemen opgetreden met de betaling, dan wordt de link direct in de gewenste rubriek geplaatst op de door de bezoeker gekozen startpagina.

Ook kunt u de website zo instellen dat men zich kan registreren. Met dit account kan iemand inloggen als paginabeheerder. Wanneer men is ingelogd kan men een startpagina aan de website toevoegen. U kunt op deze wijze vrij snel aan nieuwe content komen. Regelmatig een nieuwe dochterpagina is interessant voor bezoekers. Regelmatige updates zorgen ervoor dat uw site ook door de zoekmachines beter gewaardeerd wordt. En de beter gewaardeerde websites zullen hoger in de zoekresultaten verschijnen.