Nieuwe startpagina online zetten

Startpagina’s kunnen u een helpende hand bieden bij het vergroten van de vindbaarheid van uw website. Verwijzingen van startpagina’s zijn belangrijk om een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines te krijgen. Een startpagina maakt u gratis aan op een groot aantal Nederlandstalige websites. U heeft alleen maar een gebruikersaccount op de betreffende website nodig om aan de slag te gaan.

Zelf een website voor startpagina’s beginnen is een andere mogelijkheid. U krijgt dan over de complete website de gehele controle. De kans dat iemand anders uw startpagina verwijderd zonder legitieme reden, wordt dan ook gereduceerd tot nul. Daarmee bouwt u een stuk zekerheid in voor uzelf die in het bijzonder interessant is wanneer het internet uw grootste bron van inkomsten is.

Wilt u er meer over weten, dan kunt u het artikel een nieuwe startpagina maken eens raadplegen. U leest er over het samenstellen van een dochterpagina bij een bestaande startpagina site, maar ook over het zelf oprichten van een startpagina website. Het lezen van het bovenstaande artikel is een goede eerste stap wanneer u brood ziet in het gebruik van de startpagina’s.

Op welke manier u het dan ook gaat aanpakken, het zal altijd zo zijn dat het goed is om een aantal startpagina links te hebben die naar uw website verwijzen. Hoe diverser de links, hoe beter vindbaar uw website zal zijn. Meer mensen zullen uw website dan kunnen vinden en bezoeken wanneer uw website voldoende uitnodigend is. Deze bezoekers kunnen een klant van u worden. Meer klanten zorgt weer voor meer inkomsten. En daar is nog nooit iemand slechter op geworden.