Nieuwe startpagina samenstellen

Mogelijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Natuurlijk is dat mogelijk. Ook als u helemaal niets weet over websites maken. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Via de link naar de pagina Eigen startpagina samenstellen komt u aan meer informatie. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Er is een beheeromgeving waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

Het is zo in te stellen dat anderen ook een dochterpagina kunnen aanmaken. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Met het account dat vervolgens wordt gecreëerd, kan de bezoeker zelf een startpagina aanmaken en beheren.

De mogelijkheid tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. U kunt als beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Handig als u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Het is mogelijk om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Zo voegt u op verschillende manieren weer extra waarde toe aan uw startpagina. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.