Ontwikkel een moderne portaalsite

Startpagina links helpen bij de vindbaarheid van uw eigen website. U zult een aanzienlijk aantal Nederlandstalige startpagina websites kunnen vinden. Op een flinke hoeveelheid sites kunt u gratis uw eigen dochterpagina samenstellen.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u de pagina Eigen startpagina maken eens bekijken. Zodra u het heeft aangeschaft kunt u het installeren en starten met het vullen van uw website. Er is geen technische achtergrond voor het gebruik van het startpaginascript nodig. Het is ook mogelijk om iedere dochterpagina een eigen subdomein te geven. Het startpagina script zal de juiste dochterpagina zoeken bij het opgevraagde subdomein. Dit zorgt ervoor dat u na het aanschaffen van het startpaginascript direct met uw portaalwebsite aan de slag kunt.

Waar u ook voordeel uit kunt halen is het starten van een eigen startpagina website. In ieder geval heeft u een eigen domein nodig. tevens dient u webruimte te hebben. Wilt u zelf geen script bouwen, dan is het aan te raden een startpaginascript te gebruiken. Alle benodigde functies zitten in een dergelijk script. Het zelf bouwen van een PHP script hoeft dan niet.

Het startpagina script geeft u verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Zo biedt het script de mogelijkheid tot verkoop van backlinks. De bezoeker kan op diverse manieren voor een nieuwe link betalen. De bezoeker kan zelf kiezen op welke dochterpagina de aangemelde link geplaatst dient te worden na de betaling.

U heeft geen kennis van HTML nodig. Het starten van een eigen startpagina website is zo voor iedereen laagdrempelig. Op deze wijze kunt u snel uw eigen startpagina website hebben. Men heeft de benodigde handelingen voor de installatie zo makkelijk mogelijk gemaakt. De aanbieder heeft op de website de stappen voor de installatie staan. Binnen no time heeft u het op uw webhosting pakket aan de praat.