Ontwikkel een nieuwe startpagina website

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo zal de browser de juiste dochterpagina weergeven aan de bezoeker. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het startpaginascript is verder van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het beheer wordt door het startpagina script simpel gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de content van de corresponderende startpagina te zien krijgen. Het is niet zo ingewikkeld om een eigen startpagina website te beginnen. Ik verwijs u graag naar Startpagina script als u meer zou willen weten over het aanschaffen van een startpagina script. Meestal wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Men kan op een dochterpagina weer categorieën maken die over deelonderwerpen gaan.

In feite is een startpagina script programmatuur waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het script dient op uw webhostingpakket geïnstalleerd te worden. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.