Ontwikkel gemakkelijk een nieuwe portaal site

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. Zo staat Startpagina script stil bij het runnen van een eigen startpagina. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. Het grote voordeel van zo een script kopen is dat u zelf niet hoeft te programmeren. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Ook kunt u linkbuilding aanbieden via uw startpagina website. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Een kant en klaar script biedt doorgaans faciliteiten voor het eenvoudig aanmelden van betaalde links. In de beheeromgeving stelt u eenvoudig de prijs van linkplaatsing in. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Het is verstandig om per thema een dochterpagina samen te stellen. Wat algemene informatie over een onderwerp plaatsen op een startpagina is een verstandig idee. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Via de beheeromgeving is een aanpassing eenvoudig te doen. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.