Ontwikkel gemakkelijk een nieuwe portaalwebsite

Het is niet ingewikkeld om een startpagina website in elkaar te zetten. U kunt er een PHP script voor gebruiken. Een link hieronder bevat informatie over het script. Startpagina’s kunnen worden gekoppeld aan een subdomein. Centrale code regelt het opvragen van de juiste pagina content.Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft voor het bouwen van een eigen startpagina website? De tips die u daarvoor nodig heeft kunt u hier vinden. Via de links kunt u meer informatie vinden over een handig PHP script daarvoor. U kunt via de beheeromgeving eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken. Ook wijzigt u daar de belangrijkste instellingen van uw startpagina website.

Er is een handig PHP script waarmee het maken van een startpagina website heel eenvoudig te doen is. Het is niet noodzakelijk om een folder voor iedere dochterpagina aan te maken op uw webhostingpakket. Men kan zonder uw tussenkomst nieuwe startpagina’s aanmaken, als u dat wenst en wanneer u het script zo instelt.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Het artikel Snel een moderne portaalwebsite beheren spreekt over een dergelijk script. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Op de website is een handleiding van het script te vinden. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Maar dat zal tijd kosten. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. De kosten zullen hooguit een paar tientjes per jaar zijn. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. U kunt in eerste instantie affiliate marketing doen met behulp van uw website. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. De functies hiervoor zitten in het script. Realiseert u zich dat zelf programmeren redelijk wat tijd zou kosten. Een kant en klaar script heeft de functie voor het verkopen van links er al in.