Ontwikkel je eigen portaalsite

Startpagina links helpen bij de vindbaarheid van uw eigen website. Startpagina’s worden daar nog vaak voor gebruikt. Op een enorme hoeveelheid websites kunt u gratis uw eigen dochterpagina bouwen.

Als u daar oor naar heeft, kunt u daarbij eens de pagina rustig bekijken. Meteen na het kopen kunt u met het startpaginascript aan de slag. Bovendien zonder dat u technische kennis heeft kunt u er zo mee aan de slag. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina simpel een eigen subdomein toekennen. Het startpagina script zal de juiste dochterpagina zoeken bij het opgevraagde subdomein. Dit zorgt ervoor dat u na het kopen van het startpaginascript direct met uw portaalwebsite aan de slag kunt.

Op het moment dat u wilt kunt u daarbij zelf een startpagina website beginnen. Er zal een domeinnaam geregistreerd moeten worden en u zult webhosting moeten regelen. Het is ook raadzaam om gebruik te maken van een startpaginascript. Daar zitten alle functionaliteiten voor het starten van een startpagina website alvast in. Het zelf bouwen van een PHP script hoeft dan niet.

Ook is het genereren van inkomsten met het startpaginascript simpel te doen. Met het startpaginascript heeft u de mogelijkheid om links op uw website te verkopen. Een bezoeker die een link wil toevoegen, mag ook kiezen waar de link geplaatst dient te worden.

Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. De bezoeker kan met een gebruikersaccount zijn eigen startpagina samenstellen. Ze kunnen verder een subdomein kiezen waarmee de startpagina vervolgens te bezoeken is. Op elke pagina ziet u onderaan wat statistieken.