Ontwikkel professioneel een moderne portaal website

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Ontwikkel professioneel een moderne startpagina website. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Dit kan per individuele dochterpagina worden ingesteld. Vervolgens plaatst u binnen deze kolommen de linkcategorieën. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.