Portaalsite beginnen informatie

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina grotendeels om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan daarbij erg nuttig voor SEO-doeleinden. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Met behulp van het artikel Eigen startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Men kan middels de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners. Het is uiterst makkelijk om een affiliate banner te plaatsen.