Portaalsite bouwen tips

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina dochters. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de juiste dochterpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken wanneer u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor weinig geld al aanschaffen. Met een paar eenvoudige handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is ook veilig in elkaar gezet.

Het beheer wordt door het startpagina script makkelijk gemaakt. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webruimte. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo zal de browser de corresponderende dochterpagina weergeven aan de bezoeker. In het geval dat u een kant en klaar script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te maken. Bent u nieuwsgierig geworden naar een script waar de functionaliteiten reeds in zitten? Bekijk dan Startpagina aanmaken eens. Het script bevat alle functionaliteiten die u van een startpagina website zou mogen verwachten. Met een kant en klaar startpagina script kunt u direct werken aan de inhoud van uw website.

In feite is een startpagina script programmatuur waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.