Portaalsite ontwikkelen informatie

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Startpagina websites zijn een Nederlandse uitvinding en worden nog veel gebruikt. Zelf een startpagina website is dan bovendien mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. Wilt u daarover meer lezen, dan is de pagina Startpaginascript een prima startpunt. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor verschillende faciliteiten geboden. Het is niet ingewikkeld om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. Met behulp van het beheergedeelte is het erg simpel om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Dit en meer is middels het beheerpaneel te regelen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Enorm handig zijn startpagina websites bovendien als u zich bezighoudt met linkbuilding. Een afzonderlijke startpagina zal vaak rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Tijdens het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo eenvoudig te plaatsen. Binnen iedere categorie op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom relevante zoektermen.

Eerder las u het alvast in dit artikel. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Een weerkaart aanmaken is een andere optie. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Wilt u de kleuren van een startpagina veranderen dan is dat daarnaast zo geregeld.