Portaalsite opzetten info

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Men maakt daar dan ook gretig gebruik van. Het is dan tevens zo dat men scripts aanbiedt waarmee een eigen startpagina website maken kinderspel is. Over dergelijke scripts kunt u meer lezen op Startpagina script. Daar vindt u meer informatie over het kopen van een startpaginascript.

Het startpagina script leent zich prima voor het genereren van online inkomsten. U kunt via uw startpagina website links verkopen en online geld ontvangen via een betaalkoppeling. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u middels het beheerpaneel eenvoudig invoeren. Het instellen van de betaalkoppeling is niet uiterst ingewikkeld.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. U kunt bannerruimte verhuren, maar ook een Adsense blok is snel toegevoegd. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s erg handig. Een afzonderlijke startpagina zal meestal rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo gemakkelijk te plaatsen. Het is mogelijk om in een categorie nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

Op deze pagina kon u het alvast eerder lezen. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. In eerste instantie is het niet moeilijk om het meest recente nieuws toe te voegen. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Met het script kunt u een dergelijke widget heel makkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Er is geen speciale kennis nodig. De kleuren van de startpagina website wijzigen is daarbij zeer makkelijk.