Portaalsite realiseren info

Bovendien krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken als u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan het systeem kan doen. Een goed beveiligd startpagina script is vereist doordat men van buitenaf een gebruiker kan aanmaken. Op het moment dat u een al bestaand script script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te bouwen. Via Startpagina aanmaken kunt u lezen over een reeds bestaand script startpagina script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpaginascript programmeren. U kunt direct beginnen met inhoud op de website creëren.

In feite is een startpagina script programmatuur waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd.