Portaalsite realiseren informatie

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Een startpagina website is heel interessant voor linkbuilding. Een link kan doorgaans op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Aanmelden startpagina. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

Het plaatsen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk simpel met het script. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse wijzen betalen. Een andere optie is het aanmaken van banners. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is uiterst eenvoudig.