Professioneel een eigen portaal site runnen

Houdt u zich met zoekmachine optimalisatie bezig? Het is een goed idee om een startpagina website te beginnen als u dat nog niet heeft gedaan. De links kunnen naar onderwerp worden ingericht binnen de website. Zowel het toevoegen van affiliate links als reguliere links is mogelijk.

Op uw startpagina website wordt een aanmeldformulier geplaatst door het installatie script. Met dit formulier kunnen mensen zich als pagina beheerder aanmelden. Met een gebruikersaccount kunnen mensen zelf een startpagina maken op uw site. Dit registreren is ook uit te zetten. U houdt de startpagina website dan besloten. U kunt de pagina Eigen startpagina bezoeken voor meer informatie.

Het is mogelijk om categorieën aan te maken op de verschillende dochterpagina’s. U kunt aan deze rubrieken de verschillende linkjes toevoegen. U kunt diverse widgets plaatsen, waaronder een blok met zelf ingevoerde HTML code. Zo heeft u de volledige vrijheid over de content op uw startpagina site.

U kunt een subdomein aanmaken voor iedere individuele startpagina. U kunt zo belangrijke zoekwoorden ook nog eens in de URL van de dochterpagina verwerken. Dit heeft een positieve invloed op de ranking van de websites die worden vermeld. Omdat de links op een pagina staan die over een overeenkomstig onderwerp gaan.

Geld verdienen wordt met behulp van een PHP script ook eenvoudig. Met het PHP script kunt u eenvoudig backlinks verkopen. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal affiliate links te plaatsen tussen de gewone links. U verdient bij affiliate marketing een percentage van een verkoop die via uw site plaatsvindt. Affiliate marketing kan via een netwerk zoals Daisycon worden gedaan. Op deze wijze zijn de aanschafkosten van het script weer terug te verdienen.