Professioneel een uitgebreide portaalsite runnen

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

U kunt Startpagina script raadplegen wanneer u meer over een eigen startpagina website wilt weten. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Het is een simpele manier om aan uw eigen affiliate website te komen. U heeft een grote mate van controle over het uiterlijk van uw startpagina website. U kunt bijvoorbeeld heel veel teksten plaatsen. Niet alle links hoeven een affiliate link te zijn. U kunt ook reguliere links plaatsen op uw startpagina website.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Dat zal niet lastig zijn als u een professioneel script gebruikt. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. In de beheeromgeving stelt u eenvoudig de prijs van linkplaatsing in. Het formulier voor het aanmelden van een link is vanuit iedere dochterpagina eenvoudig te bereiken.

Het is verstandig om per thema een dochterpagina samen te stellen. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Het is raadzaam om niet alleen affiliate links te plaatsen, maar ook een aanzienlijk aantal links naar informatieve sites rondom het onderwerp.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. Er worden technieken gebruikt om spam te herkennen en tegen te houden.