Realiseer een eigen portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor weinig geld alvast aan te schaffen. Waar het bij een startpagina met name om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan bovendien prima inzetbaar voor linkbuilding. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Uw moderne startpagina website bouwen. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Met behulp van het beheeromgeving past men een dochterpagina heel eenvoudig aan. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Bezoekers kunnen op diverse manieren betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners aan uw website. Het plaatsen van een nieuwe banner is heel simpel.