Realiseer snel een moderne portaal site

Met een eigen startpagina website is het verkopen van links gemakkelijk te doen. Uw website levert zo wat geld op. U kunt zelf de verschillende tarieven instellen van linkjes. Binnen het beheergedeelte vindt u het scherm waarin dat in te stellen is. Voor een homepage link kunt u een ander tarief hanteren dan een gewone link. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Bij beide gateways worden meerdere betaalmethoden aangeboden.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. En de algemene kleurstelling van uw website kunt u daar veranderen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? U kunt dan contact opnemen met de persoon en extra linkjes verkopen.

Het bezoeken van Een nieuwe portaal site ontwikkelen is aan te raden als u benieuwd bent geworden naar zo een script. De link in het artikel leidt naar de productpagina van de aanbieder van het script. Wel wordt er een bedrag gevraagd en hiermee heeft u een multi domein licentie. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Aanmelding als beheerder van een eigen startpagina gaat op uw website erg eenvoudig. Na het invullen van het aanmeldformulier zal een nieuw account aangemaakt worden. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Wilt u een banner plaatsen? Dat is gemakkelijk te doen. Met behulp van het beheerpaneel kan dit gerealiseerd worden. U maak een bannergroep aan en kunt daar diverse banners aan koppelen. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.