Realiseer uw moderne portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze makkelijk opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Koopt u een kant en klaar startpaginascript, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem bovendien zo veilig mogelijk gemaakt.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Een uitstekend beveiligd startpagina script is noodzakelijk doordat de bezoeker een account kan aanmaken. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Maak uw moderne startpagina website. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. De rubrieken op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw website kan doen. Een goed beveiligd startpaginascript is cruciaal daar men van buitenaf een gebruikersaccount kan creëren.