Realiseer uw nieuwe portaalsite

Daarbij krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Met een paar eenvoudige handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is daarnaast veilig in elkaar gezet.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. U kunt het beschouwen als een stukje extra beveiliging. Het is belangrijk dat uw startpagina website genoeg beveiligd is. Het is helemaal niet noodzakelijk om zelf iets te ontwikkelen. Het artikel Startpagina script kunt u lezen indien u wel benieuwd bent naar zo een script. Het script bevat alle functies die u van een startpagina website zou mogen verwachten. Met een kant en klaar startpagina script kunt u direct werken aan de inhoud van uw website.

U kunt een blokje met het laatste nieuws toevoegen in het geval dat u dat wilt. Met het startpagina script is het ook mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Het plaatsen van een nieuwsblokje is simpel te doen. Met het startpagina script is het daarbij mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Een andere optie is een weerkaartje of knop aan een dochterpagina toevoegen.