Responsive PHP startpagina website maken

Zelf een startpagina website is niet enorm moeilijk. Dit is te realiseren met een startpagina script. Via dit artikel vindt u meer informatie erover. U kunt hier verder een verwijzing naar een ander informatief artikel vinden. Op een startpagina website bevinden zich dochterpagina’s. In veel gevallen zal een startpagina rondom een bepaald onderwerp zijn gebouwd. Het is bovendien in veel gevallen toegestaan om een algemene dochterpagina te bouwen. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

U kunt online meer informatie over zo een tool vinden. De website Startpagina script bevat nuttige informatie. Met het PHP script waarnaar wordt verwezen is het beginnen van een startpagina website simpel. U kunt probleemloos RSS feeds tonen op uw dochterpagina’s. U kunt diverse soort widgets zeer gemakkelijk plaatsen. Men kan een betaalde link aanmelden op uw website. Online inkomen genereren is op deze wijze een optie. U mag zelf bepalen welk bedrag u voor de linkplaatsing vraagt. Zowel Nederlandse indien Belgische betaalmethoden worden daarnaast ondersteund.

U kunt de meta gegevens per dochterpagina en categorie instellen. U kunt onderaan iedere dochterpagina de gegevens van de pagina inzien. Dochterpagina’s krijgen bovendien een eigen subdomein toegewezen. U hoeft zo zelf niet meer te programmeren. Alle functionaliteiten die nodig zijn voor een startpagina website worden met het script geleverd.