Site beheer tool

Wat u aan een CMS pakket heeft kunt u hier vinden. Met een content management systeem kunt u eenvoudig aanpassing doorvoeren aan uw site. Ieder beheerscherm in de beheeromgeving gaat over een afzonderlijk gedeelte van uw website. Met behulp van deze schermen is het eenvoudig om aanpassingen te verrichten aan uw zakelijke site.

U kunt een account voor het beheer tijdens de installatie van het CMS pakket aanmaken. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. In de verschillende schermen van dit installatiescript kunnen de belangrijkste gegevens worden doorgegeven. Wanneer dit script klaar is met de installatie, heeft u de beschikking over een gemakkelijk aan te passen website.

U kunt op de pagina Afkorting CMS meer hierover vinden. Het is verstandig om een CMS systeem in gebruik te nemen. U hoeft geen wijzigingen in bronbestanden aan te brengen. Het beheer wordt gedaan vanuit een beheerpaneel welke eenvoudig met uw browser te bereiken is.

De onderdelen van uw website hebben een eigen beheerscherm toegewezen gekregen. Via het menu van de beheeromgeving navigeert u eenvoudig naar het juiste scherm. In de afzonderlijke beheerschermen kunt u probleemloos de gewenste aanpassingen doorvoeren. Zo kunt u een nieuwe pagina of een nieuw formulier aanmaken.

Het is mogelijk om meerdere mensen toegang tot de beheeromgeving te geven. Dat kan met de meeste CMS pakketten prima. U kunt beheerdersaccounts naast uw eigen account toevoegen. Iedereen kan dan met het eigen account inloggen. Het is dus niet nodig om uw account met anderen te delen. Vaak zullen er een aantal layouts bij de CMS software zitten. Veel CMS pakketten bieden verder de mogelijkheid om uw eigen design in te laden.