Snel een moderne startpagina website vormgeven

Voor het promoten van websites kan een startpagina website prima worden ingezet. Een pluspunt van zulke sites is dat links per categorie kunnen worden ingedeeld. U kunt per individuele dochterpagina de relevante zoekwoorden invoeren. De juiste zoektermen kunnen zo aan een individuele startpagina worden gekoppeld.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. Vaak kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een startpagina website. Zorg er wel voor dat u op de hoogte bent van eventuele randvoorwaarden die aan uw startpagina worden gesteld.

Houd u zich niet aan de voorwaarden, dan kan men uw dochterpagina verwijderen. Zoiets is met een eigen startpagina website te voorkomen. Hierover bevat de pagina Eigen startpagina maken veel informatie. U kunt bij het bouwen van uw eigen startpagina website worden bijgestaan door een PHP script. U heeft dan niets met de voorwaarden van andere websites te maken. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het script biedt een optie waarmee u links op uw startpagina website kunt verkopen. Als de bezoeker geen link terug kan plaatsen, kan hij betalen voor de link. Voor linkbuilding zal er vanuit bedrijven vaak een budget beschikbaar zijn. Het is dus ook nog mogelijk om geld aan een eigen startpagina website te verdienen.