Start een webshop

Wilt u beginnen met een eigen internetwinkel waarbij bovendien een voorraad module beschikbaar is? Met een script kunt u relatief eenvoudig een eigen webwinkel beginnen. Een relevant onderdeel van zo een script is zeker weten het beheerpaneel. Met de beheerschermen krijgt u de voltallige controle over uw eigen internetshop. Het script houdt u van iedere bestelling op de hoogte per e-mail.

Wilt u graag de beschikking krijgen over een webwinkel script? Klik dan op Een webshop starten voor meer informatie. Met een internetshop script is het beginnen van een internetshop vrij simpel. Middels een betaalkoppeling wordt het mogelijk om de klant meteen te laten afrekenen voor de bestelde producten. Informatie rondom iedere bestelling wordt per e-mail naar u toegestuurd.

Er zijn gemakkelijk meerdere varianten van een product in het systeem te zetten. Zo kunt u een product in bijvoorbeeld verschillende maten aanbieden. Het is mogelijk om van iedere productvariant aan te geven hoeveel producten u binnen de voorraad heeft.

U vindt daar meer informatie over het gemak van een eigen internetwinkel. U krijgt met een PHP script de voltallige controle over uw eigen internetwinkel. Zodra u een verandering via een beheergedeelte doorvoert, zal deze aanpassing meteen binnen uw internetwinkel te zien zijn. Van de producten kunt u een aantal foto’s toevoegen. Voor elk producten kan een categorie gekozen worden waarin het betreffende product geplaatst dient te worden. U kunt een nieuwe rubriek gemakkelijk plaatsen binnen uw internetwinkel middels het beheerpaneel.