Start een webwinkel

Met een eigen webshop kunt u uw spullen online aanbieden. Daarbij is wel van belang dat u wat reclame maakt voor uw website zodat u klanten aantrekt. Een expert kan u hier ook bij helpen.

Voor het toevoegen van nieuwe producten kunt u gebruikmaken van de beheeromgeving van uw site. Op de pagina Een eigen webshop beginnen leest u meer over een script dat met een dergelijke beheeromgeving is uitgerust.

U kunt uw eigen webshop volledig naar wens inrichten. Rubrieken kunnen heel eenvoudig via het beheerpaneel worden toegevoegd. Wilt u de kleuren van de site aanpassen, dan kan dat ook via de beheeromgeving. Zodra de kleuren gewijzigd zijn, zult u de website in deze nieuwe kleuren zien. Met een FTP programma kunt u de bestanden op uw hostingpakket plaatsen. Het script zal bij een lege website eerst een apart installatieproces starten.

Met de webwinkel software is het heel eenvoudig om uw voorraad te beheren. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. Per variant geeft u vervolgens aan hoeveel stuks daarvan aanwezig zijn binnen uw voorraad. Zo kunnen klanten alleen een kleur en maat selecteren die in de voorraad aanwezig is.