Start uw eigen webshop

Wilt u een internetwinkel starten waarbij u zelf daarnaast de voorraad kunt beheren? Met een script kunt u relatief makkelijk een eigen webwinkel beginnen. Een dergelijk webwinkel script is uitgerust met een beheeromgeving. U kunt uw eigen internetshop met de beheergedeelte helemaal aanpassen. U zult van iedere bestelling per e-mail op de hoogte houden worden.

Wilt u graag de beschikking krijgen over een webwinkel script? U zou dan de pagina Een webshop beginnen eens kunnen doornemen. U kunt zo meer leren over het starten van een eigen webwinkel. Met een dergelijk script kan de klant direct online afrekenen voor de bestelling. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van elke binnengekomen bestelling.

Bij elk product wordt een knop getoond waarmee bezoekers het product gemakkelijk in hun winkelwagentje kunnen plaatsen. Afrekenen voor de bestelling wordt tevens gemakkelijk gemaakt door het script. Zo krijgen de klanten een aantal opties om de betaling te kunnen doen. U ontvangt bij iedere bestelling een e-mailbericht. Dat bericht bevat alle informatie die noodzakelijk is om te spullen te versturen.

Via een beheerpaneel van de internetwinkel kunt u de shop helemaal aanpassen. U maakt tijdens de installatie van het webwinkel script een account aan waarmee de internetwinkel gemakkelijk bijgehouden kan worden. Inloggen op het beheergedeelte kan vervolgens op ieder moment met uw beheerdersaccount. En kunt u de webwinkel op elk gewenst moment aanpassen.