Start uw eigen webwinkel

Mogelijk wilt u uw eigen producten online aanbieden via een internetwinkel. Een internetwinkel kan met behulp van software eenvoudig worden gestart. U kunt dan uw internetwinkel met behulp van een beheeromgeving wijzigen. Het beheerpaneel geeft u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze producten toe te voegen aan uw internetwinkel. De door u toegevoegde producten kunnen via de internetwinkel besteld worden.

Wordt er iets besteld, dan zult u een e-mail ontvangen. Aan de hand van deze e-mail kunnen de bestelde producten naar de klant worden verstuurd. Wilt u graag meer informatie over uw eigen internetwinkel beginnen, neem dan eens Een webwinkel beginnen door.

U leest daar meer over de mogelijkheden die u met een webwinkel script heeft. U krijgt met een PHP script de complete controle over uw eigen internetwinkel. Doet u een wijziging via het beheerpaneel, dan kunt u direct de wijziging binnen de webwinkel. Bij alle producten die u aanbiedt, kunt u afbeeldingen plaatsen. Tevens kunnen de producten in rubrieken worden ingedeeld binnen uw internetwinkel. Een nieuwe rubriek voegt u via het beheerpaneel heel makkelijk toe aan uw internetshop.