Startpagina beheer

Heeft men het over een eigen website beginnen, dan gaat dit vaak over een gewone website. Maar u kunt ook een ander soort website maken. Het kan bijvoorbeeld om een startpagina website gaan. Met een startpagina script is dat prima te realiseren. Wanneer u niet weet wat dit is, dan moet u denken aan een soort webgids. Meer informatie kunt u op de pagina Eigen startpagina maken vinden. Vaak gaat een dochterpagina over een specifieke onderwerp. De rubrieken op een startpagina zijn weer te gebruiken om een bepaald deelonderwerp mee aan te geven.

Een aanpassing verrichten aan uw website is heel makkelijk met een startpagina script. Een bezoeker meldt zich eenvoudig aan voor het maken van een eigen startpagina. Hiervoor wordt op uw startpagina website een aanmeldformulier getoond. Er wordt een account aangemaakt waarmee kan worden ingelogd. Als de bezoeker is ingelogd kan hij een eigen startpagina maken.

De bezoeker mag bij het aanmaken van een nieuwe startpagina een subdomein kiezen. Is een subdomein al gebruikt, dan geeft het systeem een melding. Uw startpagina wordt pas aangemaakt wanneer u een subdomein invoert dat nog niet bezet is. De startpagina kan meteen na het aanmaken worden gevuld met links. Een gebruiker mag meerdere dochterpagina’s aanmaken en beheren. Wilt u de kleuren van de website veranderen, dan is dat heel makkelijk te doen. Een website om kleurschema’s te genereren kunt u eventueel gebruiken om altijd aan een passend setje kleuren te komen.

Het hebben van een eigen startpagina website heeft een aantal voordelen boven het maken van startpagina’s bij derden. Uw dochterpagina’s blijven online vindbaar. Bij andere websites kan de beheerder uw startpagina zonder tegenbericht verwijderen. Het script is in de programmeertaal PHP geschreven. Het zal doorgaans geen enkel probleem zijn om PHP-scripts te gebruiken. Het startpagina script biedt de mogelijkheid voor het generen van inkomsten.