Startpagina beheer

U kunt zich bij een grote hoeveelheid Nederlandse startpagina websites aanmelden voor het beheer van uw eigen startpagina. Dit kan handig zijn op het moment dat u een betere positionering van uw bestaande websites wilt in de zoekresultaten van Google. Google zal de startpagina links als een aanprijzing van de website waarnaartoe gelinkt wordt beschouwen. Het is aan u naar welke websites u wilt linken op uw startpagina. Vaak zorgt een betere positie in de zoekresultaten voor een groter aantal bezoekers op uw website.

Zelf een startpagina maken is alleen niet altijd want u wilt. Met dit in het achterhoofd bieden veel sites ook de mogelijkheid tot linkaanmelding aan. Een link kunt u op diverse wijzen aanmelden bij een startpagina website. U kunt een linkaanmelding doen zonder tegenprestatie. Over de plaatsing heeft u dan geen enkele garantie. Vaak is hiervoor een apart formulier of kunt u de suggestie via het contactformulier doen. De beheerder van de betreffende pagina beslist dan of hij de link zal plaatsen.

Overweegt u een eigen startpagina samen te stellen? Op Beheer linkpagina leest u meer over de het registreren als paginabeheerder en hoe u een startpagina kunt aanmaken. Is het de eerste keer dat u een eigen startpagina gaat maken, dan kan het fijn zijn om de te nemen stappen te kennen. Het artikel bevat de juiste informatie om een goede startpagina samen te stellen. U kunt ook een wederlink plaatsen. U plaatst dan een link terug naar de startpagina website. Met een retourlink heeft u al een stuk meer kans dat uw link ook daadwerkelijk wordt geplaatst. Een derde mogelijkheid is het plaatsen van een betaalde link. Betaalt u voor de linkplaatsing? Dan is de plaatsing gegarandeerd.

Het kan zijn dat u nog aan het bedenken bent op welke wijze u de startpagina dochters in gaat zetten. Het doornemen van de andere artikelen op deze site kan in dat geval handig zijn.