Startpagina website ontwikkelen tips

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Dit maakt startpagina’s behoorlijk interessant voor off-page SEO. Het is doorgaans mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Het samenstellen van je moderne portaalsite. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Een dochterpagina up-to-date maken kan behoorlijk makkelijk via het beheerpaneel. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Verder plaatst u uiterst makkelijk banners op uw site. U kunt ook affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.