Startpaginabeheer

Dus u wilt zelf met een eigen startpagina website aan de slag? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. U kunt een dergelijk script het beste zien als een speciaal type CMS systeem.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. De mogelijkheid om links met het startpagina script te verkopen is interessant. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. U kunt zelf bepalen welke bedragen u rekent. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Startpaginascript een goed startpunt. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. Het aanmaken van de database tabellen hoeft u niet zelf te doen. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.