Uw Eigen Advertentiesite Maken

Met behulp van een marktplaats PHP script is het maken van een eigen marktplaats zo gepiept. Een marktplaats script kopen kan al voor een paar tientjes. U kunt heel makkelijk de kosten terug verdienen.

Het aanmaken van betaalde rubrieken is een mogelijkheid om geld te verdienen. Bij de plaatsing van een advertentie zal men dan een geldbedrag moeten betalen. De prijs van een dergelijke advertentie stelt u makkelijk in. Met het script kunt u daarnaast op andere manieren geld verdienen. Denk aan het tonen van een telefoonnummer en een website URL.

U kunt uw website aanpassen via een centrale beheeromgeving. U kunt met een speciale link hier terechtkomen. Men noemt dit ook wel de inloglink. Over een marktplaats script kunt u op marktplaats script meer lezen. Er wordt een kant en klare marktplaats website voor u klaargezet door het PHP script. Na de installatie zult u veel functionaliteiten aantreffen die u van een online marktplaats kunt verwachten.

Een categorie of kleur wijzigen is uiterst eenvoudig met het advertentie script. In de beheeromgeving kunt u ook de diverse advertenties op uw website beheren. Aan de voorkant van uw site wordt een formulier weergegeven waarmee een adverteerder makkelijk een account aanmaakt. Een geïnteresseerde kan vrij gemakkelijk reageren op een advertentie. Dat gaat via een reactieformulier die wordt getoond bij de advertentie.

Het is op de meeste hosting pakketten toegestaan om PHP scripts te draaien. Standaard zl PHP vaak al aanstaan. Wat pakket betreft heeft u best veel keuze. Kies wel een pakket waar u een database mag aanmaken. Een database wordt gebruikt om de gegevens in op te slaan. Sluit uit een hosting abonnement af, let hier dan wel even op.