Uw eigen affiliate website beginnen

Heeft u behoefte aan een extra inkomstenbron? Wellicht is het interessant om met een affiliate webwinkel script aan de slag te gaan. Per verkoop ontvangt u een vergoeding. Langs deze weg producten aanbieden binnen uw webwinkel, kan met behulp van een affiliate netwerk zoals Daisycon. Is dit voor u een interessante vorm van online geld verdienen? Over de mogelijkheden die u met een affiliate marketing webshop script heeft, leest u meer op Een eigen affiliate website starten. Met behulp van een script brengt u zeer gemakkelijk wijzigingen aan, aan uw webwinkel.

Producten worden automatisch geplaatst binnen uw affiliate webwinkel. Via product feeds voegt u meerdere producten tegelijkertijd toe. Dagelijks wordt het productaanbod zo opnieuw bijgewerkt. Ook wanneer u geen tijd heeft om aan de website te werken, blijft het aanbod dus actueel.

Er zijn verschillende bannerruimtes waarbinnen een banner toegevoegd kan worden. Er is een beheerpaneel waarmee u eenvoudig banners toevoegt. Wanneer u het script installeert, krijgt u de mogelijkheid om een account aan te maken waarmee de website kan worden onderhouden. Daarmee kunt u op ieder gewenst tijdstip inloggen om aanpassingen door te voeren aan de website.