Uw eigen marktplaats beginnen

Met een marktplaats PHP script kan op een laagdrempelige wijze een marktplaats website worden gemaakt. U kunt hier meer informatie over zo een marktplaats script vinden. Met een marktplaats PHP script kunt u direct aan de slag met uw eigen advertentie website. Vaak gaat men met een eigen advertentie website aan de slag om online inkomsten te genereren. Online geld verdienen is met het marktplaats script op diverse wijzen mogelijk.

Voor een geschikt marktplaats script verwijs ik u graag naar de pagina Makkelijk je marktplaats maken. Aan de extra mogelijkheden bij het plaatsen van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. U krijgt de mogelijkheid om betaalde categorieën aan te maken op uw marktplaats website. Voor zowel Nederlandse op het moment dat Belgische adverteerders worden er een aantal betaalmethoden aangeboden. Via een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Wanneer u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Verder kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Een alternatief is het plaatsen van affiliate banners aan uw advertentie website. Banners kunnen worden afgewisseld indien u dat wilt.

Uw advertentie website is met het marktplaats script voor zoekmachines geoptimaliseerd. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn tijdens de installatie in te vullen. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is erg eenvoudig. Daarbij kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de verschillende categorieën op uw advertentie website invullen. In een “Laatst bekeken” blokje worden de advertenties weergegeven die u als laatst heeft bekeken op de advertentie website.