Uw eigen marktplaats bouwen

U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. U kunt via de link Een eigen advertentie website bouwen eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

U kunt het zo instellen dat uw eigen marktplaats een platform voor adverteerders wordt, waaraan u geld verdient. Hiervoor is een aanmeldformulier aanwezig. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Men kan met dit account heel gemakkelijk de eigen advertenties wijzigen. Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een geplaatste advertentie. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Dit zijn de zoekwoorden waar de rubrieken op uw dochterpagina aan gekoppeld dienen te worden. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen.

Het artikel waarnaar de bovenstaande link verwijst, bevat een link naar een goed marktplaats script. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.