Uw eigen startpagina online zetten

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. U haalt daarmee een compleet CMS pakket voor uw startpagina website in huis.

U installeert het script op uw webruimte. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Uw nieuwe startpagina samenstellen een goed startpunt. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Is dit geregeld, dan kunt u aan de slag met uw eigen startpagina website.

De database tabellen die het script nodig heeft, zullen meestal aangemaakt worden door een meegeleverd installatie script. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.