Uw eigen startpagina op touw zetten

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? Dit artikel zal dan erg waardevol voor u kunnen zijn. Het is mogelijk om zonder diepgaande kennis van websites bouwen uw eigen startpagina website te runnen. Met het verkopen van links is het daarnaast mogelijk om met uw website geld te verdienen. In dit artikel leest u daar meer over. U zult een startpagina script nodig hebben wanneer u met een eigen startpagina website aan de slag wilt. Een startpagina script is een CMS pakket waarmee u een startpagina website kunt bouwen. Een startpagina script is vaak geschreven in de programmeertaal PHP.

Het script moet worden geplaatst op uw webruimte. Heeft u nog geen webhosting pakket, dan zult u deze moeten afnemen. Het script zal een database nodig hebben om de gegevens in op te slaan. Houd hier rekening mee. Meer over de benodigdheden vindt u in het artikel Nederlandse startpagina. Heeft u het juiste hosting pakket en een leuke domeinnaam, dan heeft u alles wat er nodig is om het script te laten werken. Een apart installatie script zorgt ervoor dat u geen moeilijke dingen hoeft te doen en dat het installeren relatief eenvoudig verloopt.

U kunt het script aan diverse betaalmethoden koppelen. Zo kunt u inkomsten genereren met links verkopen. Een linkplaatsing kan via een formulier op de website worden aangevraagd. De bezoeker mag de gewenste dochterpagina en de rubriek kiezen waar de link zichtbaar moet worden. Daarna verschijnt het betaalscherm, waar de bezoeker vaak ook een betaalmethode kan kiezen. Zijn er geen problemen opgetreden met de betaling, dan wordt de link direct in de gewenste rubriek geplaatst op de door de bezoeker gekozen startpagina.

Als een bezoeker daar interesse in heeft, kan hij een account aanmaken op uw website. Via dit account kan de bezoeker inloggen op uw startpagina website. Een ingelogde gebruiker kan een startpagina aanmaken en vullen met eigen links. U kunt op deze wijze vrij snel aan nieuwe content komen. Met het regelmatig toevoegen van content zorgt u ervoor dat de bezoeker uw website interessant blijft vinden. Regelmatige updates zorgen ervoor dat uw site ook door de zoekmachines beter gewaardeerd wordt. En de beter gewaardeerde websites zullen hoger in de zoekresultaten verschijnen.