Uw eigen startpagina op touw zetten

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket.

Eerst wordt het script op uw webhosting pakket geplaatst en wordt de installatie uitgevoerd. Zijn er geen problemen opgetreden bij het installeren, dan is het na de installatie tijd om content te plaatsen op de startpagina website. Men kan zich via uw website registreren. Met een account dat hiermee wordt aangemaakt kunnen ze vervolgens inloggen en startpagina’s aanmaken en beheren. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Als het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen, dan wordt de link direct getoond op de website. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. U kunt de pagina Aanmelden startpagina lezen als u meer over dit soort scripts zou willen weten. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.