Uw eigen startpagina website beginnen

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor amper geld vast aanschaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarbij goed worden ingezet. Het is vaak mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Begin uw eigen portaalsite bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan middels de beheerpaneel gemakkelijk een dochterpagina updaten. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op diverse manieren worden betaald. Daarnaast plaatst u heel simpel banners op uw site. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.