Uw marktplaats eenvoudig maken

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Een PHP goed script voor advertentie website maken, daarnaar wordt op Een advertentie website eenvoudig maken verwezen. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

U kunt geld verdienen aan de mensen die een advertentie plaatsen op uw website. Registratie verloopt via een formulier op uw advertentie website. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Dit gebruikersaccount kan worden gebruikt voor het beheren van de eigen advertenties. Wanneer er een advertentie is geplaatst, kunnen bezoekers reageren via een bij de advertentie getoond formulier. Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. Dit zijn de zoekwoorden waar de rubrieken op uw dochterpagina aan gekoppeld dienen te worden. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen.

Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. U haalt het formulier tevoorschijn door op de knop “Reageren” te drukken. Het script controleert of het bericht spam inhoud bevat. Het script zal deze controles ook uitvoeren op alle andere formulieren die aanwezig zijn op uw marktplaats website. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. Er zijn een paar plekken op uw website waarvoor u eenvoudig banners kunt instellen. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.