Uw Nederlandse startpagina bouwen

Zou u zelf een startpagina website willen beginnen? Lees dan snel verder. Wat ervoor nodig is, is een startpagina script. Vaak kunt u het script door de aanbieder op uw webhosting pakket laten installeren. Ook zelf installeren is geen enkel probleem. Er is vaak een handleiding bij inbegrepen.

Met uw account heeft u de rechten om de website volledig te veranderen. Indien gewenst dan kan een bezoeker zich aanmelden voor het beheer van een eigen startpagina. Met een gebruikersaccount kunnen ze startpagina’s aanmaken en beheren. Individuele paginabeheerders kunnen van hun eigen startpagina’s ook de kleuren en stijlen wijzigen. Wilt u een startpaginascript kopen kijk dan eens rond via de website Eigen startpagina samenstellen. Via de link op die website schaft u een betaalbaar startpaginascript aan. Het script is heel gemakkelijk te gebruiken.

Voor de installatie kunt u gebruikmaken van een meegeleverd installatiescript. U uploadt de bestanden naar uw webruimte en u start het installatie script. Het aanmaken van een beheerdersaccount is bijvoorbeeld iets dat het installatieprogramma voor u doet. Bij een nieuwe startpagina kan men een subdomein kiezen. Bezoekt men dat specifieke subdomein, dan komt de startpagina tevoorschijn. Aan alle startpagina’s is een uniek subdomein gekoppeld.