Uw Nederlandse startpagina maken

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. De voornaamste bedoeling van een startpagina script is een eigen startpagina website in elkaar zetten. Het is dus raadzaam om een ander CMS pakket te gebruiken voor het bouwen van een normale website.

Het toevoegen van een nieuwe dochterpagina aan uw startpagina website is een peuleschil. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Een DNS entry toevoegen voor ieder subdomein is door de opzet van het script niet nodig. U kunt Eigen startpagina maken lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. Alle elementen zijn gemakkelijk te wijzigen. De gebruiker kan met behulp van het registratieformulier heel eenvoudig een account creëren.. Nadat er is ingelogd kan de gebruiker zijn eigen pagina’s beheren.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Soms kan men per individuele categorie op een pagina ook andere kleuren instellen. Zo kunt u zorgen dat bepaalde rubrieken meer de aandacht trekken dan anderen.

U kunt met het script geld verdienen. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. Zodra het startpaginascript ziet dat de betaling gelukt is, dan zal de link automatisch in de gekozen rubriek worden geplaatst. Wordt er een betaalde link toegevoegd, dan ontvangt u ook een e-mail met gegevens over de link. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.