Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Er zijn CMS pakketten die puur zijn gericht op het ontwikkelen van een bepaald type website. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Schakelt u wildcard DNS in dan hoeft u niet elk subdomein apart in de nameserver aan te maken. Bent u op zoek naar meer informatie, dan is het artikel Startpagina script een goed startpunt. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Een startpagina script stelt u in staat om uw eigen startpagina website te bouwen. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Uit marketingoverwegingen kan het interessant zijn een bepaalde rubriek meer de aandacht te laten trekken dan andere rubrieken.

Ook kan een startpagina script worden ingezet voor het genereren van online inkomen. Het is mogelijk om bezoekers een betaalde link te laten aanmelden. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. Online betalingen ontvangen is door een koppeling met een betaalprovider vrij eenvoudig te realiseren. Zodra het startpaginascript ziet dat de betaling gelukt is, dan zal de link automatisch in de gekozen rubriek worden geplaatst. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.