Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? De kans is groot dat dit artikel u dan op andere gedachten zal brengen. Met behulp van de juiste tool kunt u ook zelf een startpagina website runnen, waar bezoekers een eigen startpagina kunnen aanmaken. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. Heeft u hier wel oor naar? In dit artikel vindt u er meer informatie over. U zult een startpagina script nodig hebben wanneer u met een eigen startpagina website aan de slag wilt. Er is niet echt veel kennis van HTML en CSS nodig om op deze manier een eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina script is vaak geschreven in de programmeertaal PHP.

Een startpagina script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Webhosting is dus iets anders dat noodzakelijk is wanneer u zelf een startpagina website wilt beginnen. Het script zal een database nodig hebben om de gegevens in op te slaan. Houd hier rekening mee. Het artikel Nieuwe linkpagina is ook het doorlezen waard wanneer u serieus bent met uw plannen om een startpagina script te gaan gebruiken. Met een domeinnaam en webhosting pakket zult u al een heel eind komen om het script te kunnen gebruiken. Vaak neemt een meegeleverd installatiescript de moeilijkste stappen van de installatie voor zijn rekening.

U kunt het script aan diverse betaalmethoden koppelen. Dit is nodig voor het verkopen van links. Een bezoeker kan een link aanmelden via een speciaal formulier. Via dit formulier dat via iedere dochterpagina is op te vragen, mag de bezoeker de rubriek kiezen waarin de link moet worden geplaatst. Betaling verloopt via bijvoorbeeld PayPal of iDEAL. Het is mogelijk om ook andere betaalmethoden aan te treffen in het script. Als de betaling is gelukt zal de link meestal automatisch geplaatst worden.

Het aanmaken van een gebruikersaccount is voor bezoekers eenvoudig. Dat kan via een aanmeldformulier. Met een account kan met inloggen op uw website. Als men is ingelogd kan men een startpagina aanmaken en de inhoud daarvan beheren. Op deze manier voegen ook anderen content aan uw startpagina website toe. Regelmatig een nieuwe dochterpagina is interessant voor bezoekers. Ook zoekmachines vinden het fijn wanneer er regelmatig nieuwe content op de website verschijnt. Men zal u ten gevolge daarvan beter kunnen vinden in de zoekresultaten als men in Google zoekt naar een onderwerp dat op uw startpagina website wordt behandeld.