Uw nieuwe portaalsite bouwen

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan bovendien heel nuttig voor SEO-doeleinden. Het is vaak mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Het opzetten van een eigen startpagina website. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het toevoegen van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Daarbij is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het script maakt het uiterst eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script makkelijk te doen. Er kan op verschillende wijzen worden betaald voor een link. Tevens plaatst u behoorlijk eenvoudig banners op uw site. Een nieuwe banner plaatsen is behoorlijk simpel te doen.