Uw nieuwe portaalsite opzetten

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor amper geld vast aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan bovendien goed inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. De pagina Een eigen portaalsite realiseren bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het zal niet gecompliceerd zijn om het startpaginascript te installeren.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Bovendien mag men bij een nieuwe startpagina ook het subdomein van de startpagina kiezen. Ook is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheergedeelte makkelijk een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Daar zijn verschillende opties voor. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Voor een link kan op verschillende manieren worden betaald. Daarbij plaatst u uiterst makkelijk banners op uw site. Het toevoegen van een nieuwe banner is uiterst simpel.