Uw nieuwe startpagina bouwen

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. Maakt u gebruik van een kant-en-klaar startpagina script dan kunt u meteen beginnen met het toevoegen van dochterpagina’s. Eigenlijk is een startpagina script een specifiek soort CMS pakket.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Bezoekers kunnen zich registreren als paginabeheerder en vervolgens zelf een dochterpagina samenstellen. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Daarbij is het mogelijk om voor een homepage link meer geld te vragen, omdat deze doorgaans als waardevoller worden beschouwd. We willen u graag wijzen op het artikel Eigen startpagina als u behoefte heeft aan meer informatie. Via dat artikel kunt ook weer andere bronnen vinden. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.